Bild på detectums kontor

Detectum AB


Detectum AB är ett modernt och dynamiskt konsult- och utbildningsföretag som vilar på en stabil grund av normer och värderingar. Målet är att vara en del av skapandet av harmoni, effektivitet och lönsamhet i service- och kunskapsintensiva företag. Detectum AB är ett konsultföretag med bred kundkrets inom offentlig- och privat sektor. Flera av våra kunder är multinationella företag som har specialiserat sig inom ett eller flera specifika områden.


Vi har nyligen flyttat till nya större lokaler för att möjliggöra fortsatt utveckling och ökad tillgänglighet.


Vi förfogar i dag över omfattande tekniska resurser som klarar det mesta avseende miljökontroll i fält. Inom området miljötekniska fältundersökningar och utredning av byggnadsrelaterat ohälsa (BRO) har vi nu påbörjat en process för att vara en spjutspets inom området.


Arbetsmiljöfrågor ligger oss varmt om hjärtat, vi har verktyg, resurser och erfarenheter för att skapa en optimal arbetsmiljö.Certifikat


  • CMF Miljöinventerare och fastigheter

  • Certifierad provtagare Nordtest Envir 008

  • ISO 9001:2015

  • ISO 14001:2015

  • Auktorserad provtagare - Eurofins


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Kiwa Certification